Merry Christmas

Ho ho ho... Har kommer infon om julafton fran tomten i australien :)

Jag och Sara tog taget till Wyong (i central coast, ca 1,5 h norr om Sydney) pa julaftonsmorgonen. Vid tagstationen moter Niel upp oss med nagra vanner. Vi ska ut med baten!! Kneeboarding, wakeboarding, eller bara vanlig madrass, you name it! Sa jakla roligt! Sa, om man jamfor med hur ni kollade pa kalle anka klockan 3 pa julafton sa lag jag pa en rod madrass och skrattade ihjal mig medans jag akte pa vagorna efter baten.











Tillbaka till huset dar Niels foraldrar bor. Eftersom man firar sjalva julafton pa juldagen har i australien sa blev den 24e lite lugnare. Valdigt god mat dock, och sa lite alkohol pa det. Men anda valdigt lungt och avslappnat. Pratade en massa och bara hade det trevligt.

Upp pa juldagsmorgonen och vidare for en promenad pa stranden. Sa otroligt fint, verkligen. Pa kvallen vantades varldens godaste mat med Niels familj och vanner, mycket mycket trevligt! Allt slutade med en enda stor fest som kanske sparade en aning (?), men vad gor val det...? Vi hade det i alla fall hur kul som helst! Det spelades Wii, dansades med stovlar och hattar och det kastades SNO! Haha ja! Jag, Tessan och Sara fick fakesno av Conner, en av niels vanner som vi traffat forut. Verkligenn hur kul som helst!













Nu invantas nyar ocksa. Har hort att fyrveririerna ska vara ratt bra har nere! :)
Ta hand om er, saknar er!

julen

Juldagarna ar over, och jag lever fortfarande.
En annorlunda men underbar jul har jag haft.

Bilder och info kommer inom kort! :)

put your hands up

Solen skiner, det ar varmt -- jag ska ga till jobbet.
Igar nar jag kom hem fran jobbet hade Tessan och Sara bakat lussebullar!! Det ar nara jul nu, och vi gor allt for att fa julstamning. Lattare sagt an gjort vill jag lova!

Eftersom pengarna inte har varit pa den basta sidan nu efter sjuktiden sa ar det ett stort plus att jobba pa mitt cafe. Igar kom jag hem med fyra stora brod, tva pizzor och en macka. Perfekt.

Men idag ar det LON! Moneymaker nr one??


amandarangemoo

Dags att skriva i bloggen igen kankse? Guess so :)

Jaha, vad har hant pa senast.. jag har varit sjuk. Fick utslag som blommade upp over hela benen. Gick till doktorn som by the way kostade APA. Fick kramer, piller plus tva ackliga sprutor. Ni som kanner mig vet att jag ar livradd for sprutor, och den har sprutan gjorde verkligen skitont. Bola som en liten flicka gjorde jag. Tur att Tessan var med och holl mig i handen. Starka jakla grejer fick jag i mig. Doktorn sa "Man kan bli lite yr och somnig av den har sprutan. Sa ga hem och sov nagra timmar". Tessan, som blivit som min stora syster, tog mig till ett cafe for att bjuda pa varm chocklad och cheescake for att jag varit sa duktig hos doktorn. Vi hann ata upp cheescaken och dricka lite chocklad innan det borjade snurra som tusan. Vilade ett tag. Reste mig upp for att borja ga hem, gar rakt in i vaggen, ramlar nastan ihop och haller pa att svimma. Allt blev svart. Men jag kom i alla fall hem, tessan fixade taxi.

Sa ja, tva sanna dar ackliga sprutor har jag hunnit med pa tva dagar. Vilket har lett till att jag har legat hemma och sovit i tva dagar i rad. Mycket roligt.. Panikangest over pengar, eftersom jag inte kunnat jobba nar jag gatt pa dessa sprutor ;/. Men utslagen ar i alla fall borta nu! :)

Alla tva julklappar ar klara for i ar. Nu vantar vi in julafton, juldagen och nyar. Vi ska fira "julhelgen" ute hos Niels foraldrar med massa annat folk. Det blir nog kul! Inga planer for nyar annu.

Det var val allt for nu skulle jag tro :)
/ amanda

One thing

Jag kande mig tillbaka till i den riktiga amanda rangemo nar jag kande svetten rinna och adrenalinet pumpa till housemusiken. Karlek, riktig jakla karlek. Lite ringrostig, japp, det var jag nog. Har ju inte tagit klass pa 7 manader, men nu jaklar. Ska foroska lagga mindre pengar pa alkohol och mer pa dans, japp.

Imorgon ar jag ledig. Tessan ocksa. Om det ar fint vader blir det en tripp till manly beach for steeeek. Sedan ska den andra och sista julklappen kopas for i ar. Saras ar klar, en till Tessan kvar. Ingen aning om vad jag ska kopa till na. Onska mig lycka till.
 
pusspuss

sunshine

Jul-hemma-festen hos Dave igar var skitkul! De var ett stort hus, utsikt over hela Bondi Beach, massa fina juldekorationer och gaaalet mycket folk. De hade haft en barbique innan vi kom over, sedan hade de som en barnpool dar det lag fullt med gratis ol, massa goda tilltugg osv. Overvaningen var som ett stort dansgolv dar djn var.. det maste ha varit narmare 100 pers nar vi var dar, och nar vi gick runt 12/halv 1 nagonting kom det fortfarande in nytt folk. Verkligen en sandar hemmafest som man ser pa film. American pie eller nagot.. haha

Idag ar det fint vader, sol & jattevarmt. Planen var att aka till Bondi Beach och steka, spendera den sista tiden med Ylva och Sara (de aker tillbaka till sverige imorgon) men jobbet ringde och sa att de behovde mig idag. Kande att det var min tur att stalla upp nu, har sagt nej sa manga ggr innan nar de ringt in mig pa mina lediga dagar. Men idag ar jag snall, sa jobbet kallar.



Ylva, Tessan, Jag och Sara.
Varan egna Sara jobbade och kunde inte folja med, trakigt nog.

house baby house

Gissa vad vi ska gora pa mandag? DANSA HOUSE!! Jag har ju inte riktigt hunnit med att dansa speciellt mycket under den svenska sommaren, och har nere har man inte riktigt haft koll eller haft tid att ta reda pa sant heller. Men igar bestamde jag mig, att nu javlar har det gatt for lang tid sen sist. Nu ska det komma igang igen! Hittade en houseklass som passade bra efter jobbet sadar, sa nu jaklar ska det dansas! Inspirerade tessan lite ocksa, jag larde henne lite smagrunder, hon verkade tycka det var kul sa hon ska haka pa. Berattade nyheten for Sara och hon som ocksa har dansat mycket innan ville ju ocksa folja med. Det ska bli sa himla kul! Kopte mig lite traningsklader idag, kan knappt vanta! :)

Ikvall blire party. Dave (han som bjod med oss till lyxbaten) har bjudit over oss pa ett christmas party i hans hus i bondi ikvall. Det kan nog bli bra, inhyrda djs och massa annat skojj. Ska bli riktigt riktigt roligt. Ska forsoka ta lite kort ocksa!

Jattevarmt idag foresten. Sakert 37 grader! 8-)
Byebyebye

Party all the time

Halla igen alla trogna lasare!
Efter jobbet igar blev det annu en av alla dessa utgangar som jag berattar om. Nar Sara & Tessan var i thailand (3veckor innan de kom till australien) sa traffade de pa tva tjejer med namn Sara & Ylva. De har tagit sig till australien dom med, sa igar bjod tjejerna over dom och det blev en laaaang fest. En valdigt lang forfest, som sedan gick over till "varmraten" pa the Ivy, och sedan efterfest i coogee. Mycket mycket rolig kvall. Tankte visa lite bilder.

Och jajajaja, bara for att ni tjatar sa far ni se mid pa nagra bilder med det nya haret. Man ser dock inte alla fina lowlights, men vad tusan. Man ser ju i alla fall att det inte ar gulblond langre :)



Sara, Ylva och Tessan som sma fula apor!



Det var tydligen fulbilder pa G, och jag drar standard posen.. jaja



Varat skona gang for lordagskvallen.

Information

Lite halvdalig uppdatering kanner jag men va tusan, jag har liksom redan berattat allt vi gor. Dagarna ser ut som sa att vi jobbar, antingen sa gar vi ut for en drink pa kvallen (vilket aldrig slutar med en drink - shitfaced) eller sa ligger vi hemma och myser.

Men ja.. vad har hant annars da? Tessan har fargat mitt har och det blev sa himla snyggt! Det var tankt att jag skulle dyka upp till salongen bara for att jag inte hade nagot battre for mig, och for att Tessan ville testa och ova lite pa lockar, Det slutade med fargning, klippning och lockar. -- helt gratis! (Tack Andy) Sa de fula gulskimriga blonda ar borta.. istallet lite kallare blond med lite lite bruna slingor. Sedan fick jag ett jattefina lockar i haret med. Gick darifran och kande mig som en prinsessa. Jag gillar saker som blir bra, annu battre gratis! :)

Och nu har vi kopt ett pepparkakshus ocksa! Sara och Niel har dekorerat det, jattefint blev det. Vi ger inte upp med julstamningen i forsta hand inte ;)

Partaj

Det ar jattefint vader idag, och jag ska ga till jobbet. Typiskt typiskt!

Ville bara beratta att det blev utgang med val igenkanda ansikten fran lilla Norrtalje i lordags. Sanna & Jessica! Vi hade det bra roligt, och hur kvallen slutade kommer vi inte ihag (?) haha. Storslagna planer infor nyar fick vi till, vilket kanns toppen!

Pa ett satt ville man komma ifran Norrtalje, men jag maste saga att det ar valdigt roligt att traffa pa manniskor ifran lilla staden har pa andra sidan jordklotet. Det finns ju en dros av oss har i aus, har traffat pa nagra stycken nu i alla fall! :)





Nu maste jag kila till jobbet! C yaaa / a

RSS 2.0