Forsta advent!

Da var forsta advent avklarad for oss har i sydney. Vi har julpyntat, druckit glogg med mandel, atit pepparkakor, lyssnat pa julmusik, sjungit julsanger i karaoke sa otroligt fint sa att grannarna maste ha trott att det var sjalvaste christina augilera, mariah carey och whitney houston har inne.. eller kanske inte riktigt, men nastan! ;)

En otroligt mysig kvall och en bra borjan pa julstamningen, lite svarare att fa till det utan all sno, men vi har allt givit det ett otroligt bra forsok!

Saknar er mer nu nar julen borjar komma. Ha det bast! / amanda



Julmys!




Pepparkakor och annat gott.




Ekonomin rackte inte riktigt till, sa detta ar varan adventsljusstake :)




Sota tessan




Sota Sara




En osminkad jag under julmyset

My day off

Idag ar jag ledig, men inte Tessan och Sara. Vadret skulle bli bra sa dem pa TVn, sa min dag var planerad till att ligga och steka uppe vid poolen hela dagen sa brannan kan komma nagon gang. Det har faktiskt varit valdigt varierande vader har nere, och nar det val har varit riktigt varmt sa har jag jobbat. Typiskt typisk. Och nagot mer som ar typiskt ar att det saklart regnar idag nar jag val ar ledig.

Men, jag har gjort riktigt stor nytta anda! Lagenheten var inte den freshaste idag nar jag vaknade, sa jag har storstadat, diskat och gjort det riktigt riktigt fint! Jag har till och med tvattat fonstrerna!! Sa kara familj, det sitter i anda.. Det trodde ni inte va?? ;) Tankte sla pa stort och laga ihop en god middag lagom till tjejerna kommer hem!

Jobbet ar faktiskt ganska roligt nu! Jag har lart mig valdigt mycket pa kort tid ma jag saga, och tanten tycker till och med om mig nu! Hon borjar bli valdigt trevlig faktiskt. Jag vet inte hur jag gjorde det, jag har val arvt charmen fran dig pappa ;) haha

Tankte bjuda pa lite bilder pa lagenheten:



Nyinkopta ljus fran IKEA.



Mer mys!



Varat lilla charmiga kok! Lilldatorn till vanster hade tjejerna med sig, och nu har vi tradlost bredband som ingar i hyran. Nu kan vi surfa hur mycket vi vill, slipper slosa pengar pa internetcafeer.



Nydiskat och fint. Tomma vinflaskor har pa nagot konstigt vis blivit en samling hemma hos oss, haha.



Inte varldens platsmatv, men den duger bra. DVD, radio och CDspelare dar vi aven kan koppla in USB. Mycket bra!



Tvattmaskin i hemmet, alltsa ingen tvattstuga. Riktigt skont! Det ar aven en torktummlare, tva i ett liksom.



Underbara sang!



Soffa/baddsoffa. En till dubbelsang under nattetid, annars en vanlig och skon soffa.



Myser upp toan lite med lite doftljus. Mysigt och luktar underbart!


Hur gar det med snokaoset hemma? Har det blivit nagot battre?
Skot om er och gor lite snoanglar at mig!

Halla i stugan

Hej alla glada!
Uppdateringen blir samre och det beror pa att vi helt enkelt inte gor lika mycket saker langre, har inte riktigt lika mycket att beratta. Nu har vi alla borjat jobba, sa det ar sa dagarna ser ut for det mesta. Jag har fatt mer och mer tider och det gar battre och battre pa jobbet ocksa! Gammeltanten klappade mig pa armen idag och fragade hur jag madde!!! Nastan en liten minikram, jag har nog visst kunnat charma henne lite grann i alla fall ;)

Idag innan jobbet akte vi till IKEA! Det ser precis lika dant ut som det gor hemma, kande mig nastan som hemma i Sverige. At svensk mat gjorde vi ocksa! :) Sedan kom vi hem med nya tallrikar, bestick, koppar, en diskborste, vinglas och en maaaaaaassa ljus! Sa nu ar det annu mysigare och finare har i lagenheten! Sedan pa sondag ska vi borja julpynta! Vi har kopt stora julgranskulor (stora fina roda hjartan) och lite guldtrad att pynta med, sedan lite peppakakor och glogg! Riktig julstammning att svettas till, ellerhur? haha

I keep running back

Jobbet tycker jag gar lite battre varje dag och jag maste saga att det ar valdigt bra att jag far ta med mig massvis med gratis brod hem efter jobbet. Det tjanar vi en jaklar massa pengar pa, och det ar hur gott som helst ocksa! Jag antar val att jag fick mig jobbet, de ger mig ju fler och fler tider, bra bra! Daremot sa kommer jag nog fortsatta soka lite andra jobb pa sidan om. Det har jobbet duger bra for stunden, vi far se hur det slutar..

Igar var Niel pa besok och vi bjod honom pa riktig svensk mat: potatis, hemgjorda kottbullar och brunsas med lingonsylt! Hur gatt som helst! Det kandes nastan som att vi var hemma i Sverige igen. Sedan blev det en utekvall for mig och Sara i Darling Harbour. Riktigt rolig kvall vill jag lova!

Nu ar det val bara en vecka kvar tills forsta advent om jag inte ar helt dum i huvudet? Vi ska bege oss till IKEA nu nagon dag och kopa oss en adventljusstake tankte vi. Har redan borjat med lite julstamning genom att kopa apple&kanel-the! Vi gor varat basta med julstamningen, aven fast det bara blir varmare och varmare har nere. Hoppas ni har det bra hemma! Pusspusspuss


You just gotta love it!

Nu har vi antligen flyttat in i lagenheten och sovit dar i tva natter, jag kanner mig redan som hemma och jag bara alskar varat nya hem! Saaa himla skont att fa packa upp vaskan, ni kan aldrig ana. Och att ha en egen toalett och en egen dusch, lovley!

Det kanns numera som att jag lever i en lyxdrom! Varan lagenhet ar sa javla fin, och att inte tala om taket med pool, jaccuzzi, gym och bastu! Inte alls det som jag hade forestallt mig nar jag akte ner hit. Idag har vi legat och stekt vid polen och jaccuzzin, jag tro vi sa till oss sjalva minst tusen ggr att "Vi bor har. Vi bor verkligen har. Vi ska bo i den har dromlagenheten i flera manader. Det ar inget 5-stjarnigt hotell som vi ska bo pa i tva veckor. Vi bor verkligen har!" Kan fortfarande knappt fatta det..


















Jag kan val egentligen inte saga mer an.. Im leavin the dream, wiiihooooo!

Jobbet da?

Ni undrar ju sakert hur det gar pa jobbet? Efter min andra dag pa jobbet i mandags.. Ja ni, det gick val bra tycker jag. Jobbade bara i 1 och en halv timme sist, sa jag var ju fortfarande valdigt ny. Mycket att komma ihag, men jag tycker de flot pa ganska bra i alla fall. Dock sa verkade det inte som att gammel-karringen (ursakta) tyckte lika dant. Hon forstod inte hur hennes son (Ren) kunde betala mig 15 dollar i timmen nar jag lar upp mig, jag ar ju bara i vagen, jobbar ingenting, tar upp nagon annans tid da hon forlorar pengar pa det (vilket jag inte holl med om alls, jag hade serverat manga kunder pa egen hand och jobbat pa bra i 4h, och jag menar det tar ju lite tid for alla att lara sig??) Sa ja, gott folk.. fran och med nu far jag 13 dollar i timmen, under den tiden jag lar upp mig. Sedan hojs det till 15 igen. Tror dock hon fick lite daligt samvete sen, jag fick med mig 3 munkar och 2 stora brod hem, haha!

Lite roligare information.. IMORGON FLYTTAR VI IN I LAGENHETEN!
Ska ta massa bilder och visa er hur fint vi har det senare! ha de bast! / amanda

De senaste dagarna

Dagarna rullar pa for fullt! Vet inte riktigt vart jag ska borja med att beratta allt som hant! Jag har haft det sa himla roligt de senaste dagarna, ni kan aldrig forsta! Efter att jag slutat jobba i fredags sa fick vi ett sms av en kille som heter Dave. Vi traffade honom i Bondi for nagon vecka sen, jattetrevlig kille. Hur som helst.. Han bjod med oss till hans kompis bat for att dricka lite och umgas. Varldens finaste bat, och vi blev bjudna pa champange och hela racet. Kande mig som en riktig "lyxhora" om man far saga sa, haha verkligen fancy. Alla pa baten var supertrevliga och vi hade hur kul som helst! Blev senare utgang inne i City, superbra kvall!



Tjejerna och Dave ifran Bondi.



Smile to the camera!



En kamera far aldrig med den fina utsikten vi hade ifran baten. Hela stan och bron i bakgrunden under morkertider, sa javla fint!!



Pekposen ar ju ett maste pa fest?



Kaptenen och vi!

Pa lordag morgon hamtade Naill oss, vi skulle aka en timme norr ut fran sydney tills hans foraldrars hus. Vi fick en lite cruise runt om, fick se jattemanga fina strander osv. Sedan blev det lite alkohol igen och utgang i deras lilla 'by'. Men det var verkligen superroligt! Eftersom det inte var inne i Sydney blev man ju behandlad som en utomjording eller nagot bara for att man var svensk, haha. Alla blev superintresserade och ville prata. Alla ar sa himla trevliga, ocksa hur roligt som helst!



Sotnosar!



Haha, varldens roligaste kille om jag far saga det sjalv!



How cute??



Och sa stannar vi upp for en pose mitt i allt dansande!


Hur som helst, det roligaste var idag nar vi vaknade upp lite halvbakis sa akte vi till Reptile Park och fick kolla pa massa roliga djur. Vi fick mata kangrus, kolla pa as-ackliga ormar, tessan holl handen over varldens farligaste spindel da den lag i en burk, fick se jattesota koalor och kollade pa en show med den stora aligatorn Elvis. Hur kul som helst!



Utanfor parken!



Elvis ater lite kyckling.



Varldens ballaste skoldpadda, sjukt stor! Visste inte att sanna exicterade fortfarande, haha.



Jag var bra nara att ta med mig en koala hem, galet sota!



Tva fladdermoss som pussas??



Haha Pappa, jag ar ledsen men jag tankte pa dig direkt nar jag sag den har kola kangurun ligga och glassa i solen!



Det var som att klappa getterna pa skansen!



Supernojd! ;) haha



mat mat mat



De hoppade runt helt lost! Jag trodde inte kangrus kunde vara sa snalla.


Efter detta var vi runt vid The Rocks for lite mat och en ol pa en irish pub. Jag ar verkligen i varldens basta sallskap, vi har hur kul som helst och vi gor sa mycket roliga saker. Visar nagra bilder till, sedan ar ni nog nojda for ett tag hoppas jag! ;)



Vi funderade pa fest igen men.... nej. Det rackte med tva dagar i rad.



Och operahuset, igen. och igen och igen.


Massa kramar fran lilla mig!
Fortsatt las och kommentera, det ar sa kul att lasa!

Workin 9 to 5

Sadar da var forsta "arbetsdagen" var avklarad. Jag tycker val att det gick helt okej. Det ar verkligen tusen saker att ta in pa en gang men det gick val vagen. Som Ren sa, "Det ar mycket saker att ta in, men om du bara tar in 1% idag, sa vet du i alla fall 1% mer an innan du kom hit. Du lar dig med tiden". Precis min asikt! Haha, nej men det var verkligen mycket information. De har verkligen allt pa det har cafet! Vanligt brod, fika brod, alla olika sorters kakor, mackor, pizza, alla olika sorters dricka osv osv osv. Vissa ar utan ditt och andra har mer av datt.. Ni vet hur det ar. Och sen ska man kunna komma ihag allt, PA ENGELSKA! Lite halvsvart for mig, men det kommer val med tiden. Jag har i alla fall fortstatt mig pa kassan ganska bra, sen har jag mest serverat mat & kaffe, plockat disk och gjort fint. Som en vanlig servitris helt enkelt. Jag ska tillbaka och provjobba pa mandag och tisdag, en oppning och en stangning. Efter det far jag veta om jag far jobbet eller inte. Som tur ar far jag i alla fall betalt for varje minut som jag ar dar och tranar, det kanns superbra! Inget gratisjobb har inte!

Personalen ar trevlig och jag trivdes faktiskt ganska bra. Man kanner sig ju lite obekvam i borjan nar det kanns som man bara star i vagen och fragar fragor hela tiden, men halla.. Jag ar ju faktiskt ny! Och i ett nytt land, med ett nytt sprak. Sa det ar val okej....?

Puss pa er, och fortsatt hall tummarna for mig!

Ibland sa har man tur minsann

Hor och hapna; Jag ska provjobba pa ett cafe imorgon!!

Det kan visst bli som triss-reklamen sager anda "plotsligt hander det!". Vi var ute pa varan 6h langa promenad idag igen, som vi istortsett har gjort varje dag den har veckan for att dela ut vara CVn. Man borjar vanja sig hur det gar till nu, antingen sager det sa enkelt som "okej, tack sa mycket", "Jag ska ge vidare det till min manager", "Du far soka online" eller "Vi soker inga heltidsjobbare just nu, men runt jultid kankse"..

Hur som helst, vi gick runt pa Queen street, en jattemysig gata i ett lite lugnare omrade sadar. Har redan lamnat in ett CV pa ett annat cafe lite hogre upp pa gatan, och gar snabbt in i nasta bara for att dela ut sa manga som mojligt. Jag oppnar munnen och sager "Hi! My name is Amanda and im looking for a job, do you need any staff?" (min vanliga replik vid det har laget) han sager att de faktiskt behover en, skummar igenom mitt CV lite snabbt och sager "Do you have a minute?" och dar har jag min intervju! Vi slar oss ner och han berattar lite om cafet, om jag har tidigare erfarenhet, vad de anvander for klader, hur mycket jag kommer fa betalt och fragar om vilka tider jag helst vill jobba osv osv osv. Det kandes redan som jag hade fatt jobbet da. Sa fragar han om jag vill provjobba nagot forst, for att kanna av lite o sadar. Det vore ju bra tanker jag och han sager "What do you say about tomorrow 1 a clock?" UNDERBART sager jag da! Jag tar mina saker och hoppar ut ur cafet och slanger mig pa Tessan for att beratta. SA SKONT!!

Sara var ocksa pa jobbintervju idag. For en svinlacker och svindyr skoaffar. Hon ska provjobba i nasta vecka, men hon har jobbet sa gott som klart. Nu haller vi alla tummar och tar for Tessan, snart sa ar det hennes tur ocksa!

Nu var det ett tag sen jag delade med mig av lite bilder, pa tiden nu skulle jag tro.
Igar var vi nere i Darling Habour och at jattemysig middag i solskenet.









Onska mig lycka till imorgon nu!
Kramar // Amanda

This time

Okej, till att borja med: Guud vad kul att ni kommenterar!! Blir ju helt varm i kroppen o ler nar jag ser hur ni foljer min resa och berattar hur ni har det hemma. Och ja, jag saknar nog flygispersonalen lite! Sa goa och glada hela bunten! ;)

Har lamnat runt lite fler CVn idag, men fortfarande ingen som har ringt. Man ska val antalgigen inte vara sa stressad, de ringer val inom sin tid men jag vill ha ett jobb NU!!! Det ar nog inte lika latt att fa jobb har nere som alla sager, det har i alla fall inte gett nagra tecken pa det annu. Inte for oss.

Och jag ar fortfarande sjuk. sjuk sjuk sjuk. T r o t t  p a  d e t ! Men det ar bara forkyldning och en javlig hosta, tror jag ska kopa mig lite vitaminer och andra mediciner. Jag kan liksom inte riktigt ga till en doktor annu, for jag har inte fatt mitt "medicaltest" blabla nagonting-grej annu. Behover den for att ga pa lakarkollar gratis, har inte riktigt ekonomin for att hamna hos fel doktor som sager "ga hem o vila, drick mycket vatten" och sedan betala en massa dyrbara pengar pa det.. Nej tack pa den liksom.

Forutom allt de negativa sa alskar jag fortfarande Sydney lika mycket som jag gjorde nar jag kom ner for tva veckor sedan. Och det ar saaaa skont med sommar & sol igen! Star inte ens ut med tanken pa att det ar kallt och gratt hemma.



Och jag stormtrivs med dessa tjejer. De har blivit som mina tva bonus-stora-syrror.
De tar bra hand om lilla mig! :)

Sjukling

Idag har det varit stralande solsken, jattevarmt och skont! Borjade dagen med att ata frukost i Hyde Park, supermysigt! Jag har i alla fall delat ut ca 7 CV idag, mest pa klader & sko affarer, men vi far val se om det gar hem eller inte. Det kanns som att de tar emot ett CV och lagger det pa hogen typ, men vi far val se. -- Hall tummarna for mig!

Jag har blivit mer sjuk, tror nastan att det kan ga over till halsfluss nar som helst. Usch, usch, usch!! Sa imorgon ska jag ligga hemma pa hostlet, pimpla te och lasa/mysa hela dagen. Ga in pa internet pa hostlet och soka jobb via internet tankte jag, for nu maste jag verkligen bli frisk! Sa trott pa skiten!

Tanker pa er och saknar er!
amanda

Nytt & fresht

Nu har vi flyttat oss till ett backpackers hostel inne i city. Det ar ett trippelrum sa nu bor vi ensamma, sa vi slipper leva med massa andra manniskor i samma rum. Riktigt skont att slippa vakna upp mitt i natten av att folk kommer hem asfulla eller att de snarkar som det var de sista det gjorde pa den har planeten. Och nu kommer vi kunna sova utan att vakna upp av att folk har sex i sangen under en.. (detta har alltsa hant), inte sadar jattekul ma jag saga!

Rummet ar dock valdigt litet, men det funkar bra for oss! Hostlet ar jattemycket freshare ocksa, koket ar jattebra sa nu har vi borjat tanka mer pa ekonomin och lagar mat har pa hostlet. For tillfallet lever vi pa nudlar, brod och yougurht! Haha, man gar verkligen fran att ata ute till varldens billigaste mat. Men det duger bra!

Jag har blivit sjuk igen, sa det blev inget jobbsokande idag i alla fall. Jag ar verkligen tokforkyld och hostar stup i kvarten, tror nog att det ska ga bra att dela ut CVn imorgon i alla fall, tjejerna ar ju ocksa sjuka. Det ar nastan sa man skamms nar vi hostar ikapp mitt pa gatan, haha.



Berattar mer om jobbsokandet imorgon! take care! / a

Sa var det dags igen

Jaha, da var det dags att flytta ut fran varat hostel i Bondi och ta oss till ett annat hostel inne i city. Tanken ar att bo dar tills vi flyttar in i lagenheten, allt for att kunna borja jobba sa fort som mojligt i narheten av varan lagenhet. Sa, vi packade ihop vara vaskor igarkvall, bar ner dom for dessa tusen trappor for att checka ut i reseptionen imorse, nar vi far hora att vi har betalat for en natt till har i Bondi. Jaha? Sa da menar ni att vi har betalt tva natter pa tva olika hostel, kul! Det ar ju ett jattebra satt att spendera pengar! Eller inte..  Som tur var gick det att skjuta upp varan bokning pa det andra hostlet inne i city, men det kandes anda lite sadar att bara upp tusen vaskor for dessa tusen trappor en gang till.. helt i onodan, dessutom.

Sa Pappa, jobb-letandet borjar imorgon. Idag ar vi kvar har i Bondi, ska fixa om lite pa mitt CV och skriva ut lite fler. Sedan blire att steka lite pa stranden, men imorgon kor vi igang pa stort. Sa ett jobb ar fixat inom kort ska ni se! Ni far inte hem mig innan jul, jag looovar! ;)

Hur som helst, varmt idag.. kankse 25 grader i alla fall.
Hoppas ni har det bra hemma ocksa! Puss / amanda

Underbart!

Det maste vara sa himla kul att lasa min blogg nar jag ar sa duktig och uppdaterar typ varje dag? Haha, killen som jobbar pa det har internetcafet skrattar ju at mig varenda gang jag eller vi kommer in har, haha. Men vad gor man inte liksom??

Okej, nu till det viktigaste: VI HAR FATT EN LAGENHET!!!!! Antligen! Mitt inne i city! Man vill ju inte skryta sadar men jag maste bara gora det lite anda (hihi); vi har utsikt over hela stan fran varan balkong, uppe pa "the roof top" har vi pool och jaccuzzi, tillgang till eget gym osvosv. Det kanns verkligen hur bra som helst! Det ar dock en etta, men en stor sadan, och jag gar verkligen skitbra ihop med de har tjejerna sa det kommer nog ga hur bra som helst trots att det ar ganska litet. Sa nu kan vi borja soka jobb och sadar. Vi far flytta in den 19 november, sa vi far leva hostel-livet ett tag till dock! Men ikvall blire till att fira!!! :):)

Jag mar mycket battre, pillerna gjorde susen! Fortfarande hes dock, men det kan val vara lite sexigt eller? ;);) Och vet ni, det ar fint vader idag ocksa! Sa idag kan jag vara ute i solen! :) Idag ar en bra dag!

Bjuder pa lite bilder fran det senaste dagarna:



My girls wants to party all the time, lalala



Battrip till manly beach



Frukost pa stranden ar ratt najs!



The roof top pa varat hostel i bondi.



Starbucks inne i city



Me, myself and I



Top 3, om jag far saga det sjalv!



Hoppas ni har det bast dar hemma! Jag har det i alla fall helt underbart!

Tisdag

Lagenhet var det ja.. Det tar sig med visningar, men jag vette tusan alltsa. Igar fick vi oss en visning i Coogee Beach, det ligger lite utanfor Bondi Beach. Killen vi pratade med lat jatteglad och intresserad sa vi bestammde en tid vid halv 8 pa kvallen. Nar vi val kommer fram sa ar det ingen dar, sa vi ringer nagra ggr pa hans mobiltelefon. Sen nar han val svarar sa sager han att han redan hyrt ut den till dem innan oss... jahapp, kul. Betalar du varan taxi pa typ 200kr da? Schysst snubbe...

Vi ska pa en visning ikvall har i North Bondi ocksa, det ar ett hus sa vi far sakert dela det med andra. Vet inte om vi ar sadar jatteintresserade, men man kan ju alltid aka och kolla liksom?? Imorgon har vi en visning pa en lagenhet inne i stan, och sedan tva har i Bondi. Sa hall tummarna for oss nu for tusan!

Idag traffade vi pa Sanna & Jessica ifran Norrtalje ocksa, tog en liten fika. Kul att traffa pa lite Norrtalje manniskor sahar pa andra sidan jordklotet.

Hoppas ni har det bra dar hemma!
Och foresten, min medicin jag kopte ar superbra! Kanner mig redan mycket battre, bra va?? Dock sa ar det inte lika fint vader idag, man nastan blaser bort. Javligt typiskt!

i just cant get enough

Idag ar det jattefint vader, verkligen jattejattefint! Det ar bla himmel och solen skiner, vattnet ar klarblatt och glimmrar sadar fint ni vet. Det maste sakert vara runt 30 grader i alla fall. Men jag sitter inne, for Amanda har blivit sjuk. Sa javla vardelost! Har gatt och varit hes i flera dagar, men inatt sa fick jag feber. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Men what to do? Har kopt lite mediciner sa hoppas pa att det gar over ganska snabbt i alla fall.

Sara och Tessan sprang runt imorse och kollade med foretag som kan hjalpa till med lagenheter medans jag lag hemma sjalv pa hostelt. Vi ska pa visning pa onsdag!! Det ar dock en san dar oppen visning, sa det ar saker jattemanga dar. Hoppas i alla fall pa det basta. Skulle vara sa skont att fa en lagenhet sa man kan sluta leva i ryggsacken och fixa jobb sa man kan komma in i nagra slags rutiner.

Hoppas ni har det bra dar hemma i kylan!
/ amanda

Bondi Beach

Det ar svarare att hitta lagenhet an vad man tror alltsa, speciellt har i Bondi Beach dar vi garna skulle vilja bo. Manly ar verkligen supermysigt, men lite svarare att ta sig in till city och sadar. Sista nattbaten gar kl 00.00 och det kanns lite sadar att betala taxi varje gang man gar ut, det blir ratt dyrt i langden.

Vi var ute och tog nagra glas pa en pub har i Bondi Beach igar, vi traffade pa en kille som heter Dave och han var tydligen ratt bra kontakter. Han kande tydligen en kille som hyrde ut lagenheter har i Bondi, han ska hora av sig igen imorgon sa hoppas verkligen han kan hjalpa till och hitta nagot! Ska ga till en fastighetsbyro det forsta vi gor imorgon bitti ocksa, sa hall tummarna for oss!



Varat nya hostel i Bondi Beach



Skont med lite saftyboxes, de hade vi inte pa de forra.



Tess och Sara

pics

Tanke visa lite bilder ifran de senaste dagarna!

Detta ar fran varat pub crawl som vi hade pa hostlet i Kings Cross.
Da mina tjejer fran mitt rum var pa andra aventyr sa festade jag loss med de har skona ganget!








Jag, Sara och Tessan traffade pa en kompis till dem som de traffade nere i thailand.
Han heter Niel och kommer ifran Brisbane, sa han tog oss pa en cruise till Manly Beach och sedan blev det utgang inne i city.












g'day

Hej alla dar hemma i kalla sverige.
Kan ju borja med att saga att det var hela 37 grader har igar mitt pa dan, helt sjukt varmt. Och anda var det inte helt klarblatt, och sa sager de att det fortfarande bara ar var! Horde att de snart ska borja snoa i Sverige? Trevligt for er isafall! ;);)

Huset vi var och kollade pa har om dagen var verkligen skitackligt. Fran utsidan sag det jattefint ut men val inne var det tusen ggr ackligar an varat hostel. Hon hade en heltackningsmatta i hela huset och tre hundar, det verkligen STANK blot hund dar inne. Tapeterna pa vaggarna hade typ moglat o var pavag att ramla ner. Nej nej nej tanke vi och sa "Vi ska tanka pa saken, sa hor vi av oss" eller inte..

Vi har i alla fall bosatt oss pa ett nytt hostel i Bondi Beach nu. Kanns lite sadar att dela rum med tva killar nu helt plotsligt, inget sadar men det blir sa mycket svarare nar man kommer ifran duschen eller bara ska byta om o sadar.

En kille som heter Niel har visat oss runt lite har. Var forbi Manly Beach igar - Fyfan vad fint och mysigt! Skulle verkligen vara helt awesome att hitta en lagenhet dar. Lite svart att ta sig in till stan och sadar bara, men sa blir det val var man an bor om man inte vill bo helt inne i smeten.

Annars sa har vi varit ute en del, verkligen skitkul! Helt annorlunda an hemma i Sverige. Australien och Sydney ar verkligen helt underbart! Kan inte bara alla mina vanner och familj flytta ner hit istallet?


Jag glomde kameran hemma, sa jag laddar upp mer bilder sen.
Nu ska jag leta lite mer boende! Saknar er, puss / amanda

RSS 2.0