Trött

Nu smyger sig träningsverken fram, haha. Det kankse inte var allt för smart att gymma imorse ändå? "Stepen var jätterolig, men den var inte så jobbig och ansträngande som jag hoppats på" - a la linnéa och amanda. Där fick vi nog en smäll i ansiktet. Nu är träningsverken kommen, och mer lär det bli eftersom vi promt skulle träna nu imorse också.

Vi skulle ju aldrig orkat med afro-passet idag med, det känner jag nu. Man kanske ska våldgästa Linnéa som alltid och kolla på idol istället? För visst går det idag?

Hej på er! / a



En till bild från plåtningen igår.

Fotografering

Igår blev det ut en sväng för att ta lite bilder i det fina höstvädret.
Med tanke på att jag och Linnéa alltid blir på ett väldigt annorlunda och eget humör när vi är i varandras närhet, så blev det en hel del bilder som spårade och gick totalt över styr. Men några godingar fick vi till också! ;)

 

Resten finns på facebook! :)

Push it

Precis hemkommen från ett jätteroligt Step-pass på träningscenter med Linnéa. Har kommit igång igen med träningen, det känns hur skönt som helst. Har bokat in hela veckan på en massa roliga pass, och sedan massa gymträning på det. Beach 08 aus är påväg ordentligt, känns jättebra! :)

Nu blire lite dusch o sedan kankse en kopp té. Sedan ska vi slå oss fast framför tv;n och kolla på den ökända filmen"vigelsjöfrun"... Undrar om vi kommer kunna somna ikväll? Den här filmen har satt spår för 10åriga amanda och Linnéa. Nu sådär 9 år senare kanske den inte är lika läskig? får hoppas på det, haha!

/ a

Godmorgon

Vaknade tidigt idag, fick mig ett fint sms från jobbet och fick mig några tider nästa vecka! Underbart! Behöver så mycket pengar jag bara kan få nu innan resan.

Solen skiner idag också! Det här höstvädret vi har haft de senaste dagarna har varit lite mysiga faktiskt! Gula och röda blad, lite kall luft men när solen lyser så myser man på något sätt. Sen när regnet och snön kommer, ja då är jag i australien i storvärmen. -- perfekt!

Ne, nu tänkte jag dra mig ner till gymmet. Beach 08 är ju på tal igen för min del, gäller att vara i toppform för aus! :)


De säger att studsmatta är bra träning???? haha
"Man blir aldrig vuxen innan man lär sig att vara barn"

Australien

Jag hade just en pratstund med min kära vän Peter över msn. Vi pratade om australien, där jag kommer befinna mig om 28 dagar ungefär. Gud, det är verkligen inte alls långt kvar nu! Peter har varit nere i Mallorca i 4 månader nu, han kommer hem snart igen om några veckor.

Alltså, mer än hälften av alla som sticker iväg på sånna här resor, lite längre resor, måste ju vara 19-20 år någonting. Det känns som att alla sticker iväg åt olika håll efter gymnasiet. Vet hur många som helst som har dragit till Oslo, flyttat till Oslo. Sanna & Jessica sticker också till australien, imorgon. -- See you guyes down under! Och inte prata om alla andra som ska till aus, halva norrtälje hakar ju på.. Australien är ju dock ganska stort, inte säkert att man träffar på någon av dem när man väl är där.

Det ska bli en jävla upplevelse för mig att ta det här steget ut i världen, alldeles ensam. Jag åker till andra sidan jordklotet på egen hand med me, myself and I. Snacka om ansvar över sig själv och över sina pengar. Snacka om att man kommer mogna och växa som person! Och sen den roliga biten... vad mycket nya människor jag kommer träffa, kommer så gott som få ett nytt liv i ett nytt land! Känner på mig att det här kommer bli mitt livs resa!



Bara tanken av att få stå med benen i vattnet igen snart gör mig glad. SOL & BAD!
Bilden är ifrån thailand mars-april 08


Nu ska jag sussa! Gonatt på er!


Hej hopp!

Ja, nu är jag här igen; "välkommen tillbaka amanda! - tack så hemskt mycket."

Jag var en sån där tjej som bloggade varje dag, flera gånger om dagen för ett tag sen. Men sedan blev det ju en jädrans trend att blogga, så jag tror nog minsann att varenda Norrtäljebo hade sig en egen liten blogg. En liten stad med förstårs. Det blev så att alla visste allt om varandras vardag - via bloggen. Lite väl trist tänkte jag, vad hände med fika och snacka skit liksom?

Men, till och med jag fick tillbaka suget! Och med tanke på att jag lämnar landet om 4 veckor gör ju att bloggen blir ännu mer till ett måste. Mina nära & kära måste ju få bli uppdaterade om vad jag gör när jag inte är hemma! ;)

Meeeeeeeen jag har glömt bort hur man designar! Jag har iofs aldrig varit en riktig hejare på det där, men det här är ju förskräckligt!! Någon söt person som känner sig duktig och vill hjälpa mig lite?


RSS 2.0