Im singin' in the rain

Det regnar inte idag, men det ar galet mulet. Det ska vara mulet och regn i en hel vecka nu, men sen har de lovat sol och varme i en hel manad! Helt underbart, kan knappt vanta!

Pa informationsmotet igar sa oppnade jag en aussiebank, kanns sa skont nar alla sanna dar trakiga saker kommer ur varlden fort! Val inne i en annan "butik" sa sag jag och de tva nya svenska tjejerna (Sara & Tess) en annons om att hyra rum i ett stort hus i Bondi Beach, sa vi ringde och ska pa visning idag!!!! Hoppas verkligen det ar fint och att vi kan flytta in sa fort som mojligt, 3 min till stranden ocksa sa det kankse till och med finns hopp for en valdigt fin utsikt! ;)

En av Almas kompisar, Henrik heter han, bor ocksa i Bondi. Han har verkligen tagit kontakt och ville dra med oss ut i Bondi igar, men vi slocknade runt 7 pa kvallen. Jag har verkligen haft jattesvart att sova de senaste natterna, sovit i snitt 3h/natt. Men inatt sov jag 9 :D Vaknade dock vid 4 imorse och det var ju inte lika skont.

Hoppas ni har det bast dar hemma, hall tummarna for lagenheten!
Bjuder pa lite bilder som jag lovat:



Mitt hostel!



Kul med lite nya ansikten pa faglarna



Overgansstalle, de har ett valdigt roligt ljud nar det slar om till gront och de grona varar i ungefar 3 sek. Trafiken ar helt crazy har nere by the way



En liten mysig park nara varat hostel



Tove och jag



Hur kar blir man inte??



Ett kort som alla andra ocksa har



Anna, Jag och Tove



Underbart att ha fotterna i havet igen. Dock lite kallt fortfarande!



Jag ar bast, ingen protest!



aussie boys som sjong harlig karaoke



Det ar dessa tva tjejer jag forhoppningsvis ska dela lagenhet med. Sara & Tessan!

Aussie

Halla igen!
Vad glad jag blir av att lasa era kommentarer, fortsatt med det!

Idag regnar det. Jattetrist, kanns inte riktigt som att man vill ga ut i det har vadret. Ska pa ett informationsmote idag om jobb, lagenheter osvosv. Det kan ju vara bra att veta! Det kom tva till nya svenska tjejer till hostelt igar, i samma rum som oss. De ar nastan annu battre och mer som mig an de andra tjejerna. Vi funderar pa att leta lagenhet tillsammans, hoppas vi hittar nagot bara. Ska vara svarare att hitta stora lagenheter an bar ett rum, vi far val se hur det slutar for mig. Jag har i alla fall bokat upp mig pa tva natter till pa det hostlet dar jag ar nu.

Det var verkligen jattemulet igar, men anda sa har jag brannt mig. Och nej Vicke&Pappa, jag smorjde inte in mig. Ni kanner mig och vet hur jag ar, men jag trodde verkligen inte att jag behovde det men tydligen sa behovs det bra mycket mer an vad man tror!

Vi var ute och kakade vid The Rocks igar och sedan blev det nagra glas pa en nattklubb i kings cross. Det var karaoke och the aussiepeople bjuder verkligen pa sig sjalva, skitroligt! Helt annorlunda an hemma i Sverige, de var fullt os redan vid kl 22.00! Det bjod pa nagra gratis drinkar innan klockan 00.00 ocksa, hur bra som helst! Och det ar verkligen jattemycket svenskar har nere, framforallt pa mitt hostel.

Sa idag ska jag aktivera mitt nya aussienummer, sa jag skickar numret till er som kanner for att sla mig en signal nagon dag! Ta hand om er dar hemma! Tanker pa er!


(sag nu att jag tog fel sladd till kameran, laddar upp lie bilder senare!)

The first day in aus

Hej alla underbara manniskor!
Ja, jag lever och jag kan redan saga att jag alskar det har stallet. Landade i mandags kl 20.00 i australensk tid. Kande mig ganska ensam till en borjan nar det var jattemycket manniskor som festade och bara korde garnet, kande mig inte riktigt modig nog att bara kliva in, nar jag sag helt skabbig ut efter flyget och sla mig ner nar jag inte kanner nagon. Som tur var kom det ner tre (tva) superskona svenska tjejer bara en timme efter att jag kommit till mitt hostel. Vi fick bo i samma rum och da kandes det sa mycket battre!

Fick kontakt  med manga andra manniskor har pa hostlet jattesnabbt. Alla ar superharliga (de som jag har traffat an sa lange) Hostlet ar inte det freshaste dock, mycket kakelackor och skit men pa ett sett sa vager allt annat upp med det (forstar ni hur bra jag trivs da???)

Vi bor jattenare KingsCross, partygatan, det ar gatan precis over oss och 15 20 min gatid sa ar vi pa den stora shoppinggatan! Vi har hunnit med en battur runt operahuset och vidare runt pa en annan o, pa en strand sprang det runt gamla ackliga blottare, lite sadar...

Annars ar det sa javla fint, och det ar precis min stil. Jag har varit i ett lyckorus enda sen jag kom hit. Verkligen sadar tokglad. Bjuder pa lite bilder:

 
My rooooomies Anna och Tove









Jag laddar upp mera bilder sen. Internet ar sjuuuukt segt har.
Men nu har ni fatt lite smakprov i alla fall, har ju lovat att bjuda pa massa bilder.
Tanker pa er hemma, men ni ska veta att jag har the time of my life!

Nu bär det av

Väskan är packad. Magen är mätt med frukost.
Om ca 25 minuter bär det av till arlanda.
Tacka gudarna för lite sömn, nu måste jag ju kunna sova bort 21 h hur lätt som helst?

Hej då på ett tag Sverige. Hej då vänner & familj!
Önska mig lycka till, saknar er redan!


Resfeber

Kom hem halv 6 inatt ifrån Mobergs. Tittade på klockan sista gången vid 7. Vaknade vid 10, helt klarvaken. Drömde om aus. Jag har verkligen resfeber, verkligen verkligen verkligen. Panik hela tiden. Stressad hela tiden. Måste hinna med allt. Håll tummarna för mig att jag inte lyckas fumla bort biljetterna eller vad som helst. Kan någon lugna ner mig och tala mig till rätta?

Det enda jag kan säga är väl egentligen;
AAAAAHH, JAG ÅKER IMORGON!!!!!!!

Panik?

PANIK! Det är fredag, vilket betyder att det är idag och imorgon lördag kvar. Sedan när jag vaknar på söndagmorgon så bär det av till arlanda. Om jag någon gång tidigare har sagt att jag har haft resfeber så ljög jag, för NU har jag verkligen det som kallas resfeber. Så mycket som åker runt i mitt huvud just nu så jag vet inte vad jag ens heter. Typ.

Till att börja med, den här dagen och imorgon är så gott som fullbokade redan. Det går åt att tvätta, städa, gymma, packa det sista, färga håret, jobba natt, sova halva dagen imorgon sedan ut och äta med familjen. Sen är det SISTA natten här i Sverige, Norrtälje. Helt sjukt.

Panik över att jag måste hitta jobb direkt, för liten budget med mig kommer jag på nu (smart-ass!!). Visst, om jag fixar mig ett jobb inom den närmsta veckan så är det ingen fara. Men det är ju ingenting jag kan räkna med. Men det ska nog inte vara några problem...? Eller? Jag tror jag dör av panikångest, eller något liknande.

Föresten, familjen min ska flytta. Ifrån DETTA hus som jag har levt i hela mitt liv. Så när jag kommer hem igen, kommer det vara i ett annat hus och i ett nytt "hem". Det känns också jävligt skummt.
Nu kallar gymmet, byebye!

money money money

Börjar bli lite stressad med vad det gäller pengar! Jag måste verkligen hitta ett jobb ÖGONA BÖJ väl nere i aus. (Snälla, snälla Kim, säg att du gillade mitt CV och att du ger mig ett jobb med detsamma!) Har tittat en massa på lägenheter också, det finns några riktigt fina & intressanta flats & flatmates vill jag lova! Men att då betala 1100kr/veckan så försvinner mina pengar väldigt fort om man ska leva också. -- I neeeeeeed a job, direkt, på en gång.

Så jäävla bra är att världens bästa ALMA kommer ner i december. Världens skönaste brud som jag festade med i båstad förra sommaren. Hon liksom tar för givet att jag ska hänga med hennes gäng hon kommer med, och att jag ska flytta in med dem i bondi beach sen. -- Hur glad blir man inte då? Skönaste tjejen som man inte har träffat på ett bra jävla tag, sen så erbjuder hon sig sällskap till en liten ensamvarg som mig som åker själv. Kan ju inte bli bättre! :)


Och föresten, jag har slutat röka nu. Så bara för att alma håller i en cigg, ska inte jag göra det! ;)
Snart är det söndag.

Snart snart snart

GALET med träningsverk från cirkelträningen igår, helt sjukt. Jag har fått träningsverk i muskler som jag inte ens visste om att jag hade. Det blir därför vila idag, upp & hoppa tidigt för att besöka träningscenter imorgon-bitti istället!

Det blev ingen ny väska och inga solglasögon. Hittade mig en gammal väska som fungerar alldeles utmärkt och när jag började leta efter mina gamla glasögon så hittade jag mig 3 par att ta med. Om det mot all förmodan skulle önskas så får jag köpa mig ett par nya i Sydney istället. Ska försöka börja packa lite smått ikväll, så det inte känns lika stressigt. Imorgon är det onsdag och jag åker på söndag morgon. Det känns som att de flesta dagarna redan är uppbokade, hur ska jag hinna med allt?

Jag börjar nog minsann få resfeber, trots att det känns som det inte riktigt är sant.
4 dagar kvar i Norrtälje på ett bra tag.



Funderar starkt på att bosätta mig nära Bondi Beach, eller mitt i centrala Sydney.
Mitt hostell jag kommer bo på de första nätterna ligger mitt i centrum, får väl se vilket intryck de gör på mig ;)

Today

Dagarna flyger och dagarna går. 6 dagar kvar idag!!
Helgen blev super! I lördags hade vi reunion med alla bulgarien-brudarna, alla kom utan cicci. Too bad, men det var grymt att ha alla samlade på samma ställe. Sedan kom boysen förbi också och det blev ett hej-jäklarns-party! Grymt bra avslut på den sista festande kvällen i Norrätlje på ett bra tag. Saknade dok min farvorit-johan, vart håller du hus vännen??

Tänkte kila ner på stan och köpa mig en händig och bra väska, samt solglasögon.
Ikväll blir det troligtvis cirkelträning på träningscenter, någon som känner för att haka?

Inte långt kvar nu

Uppdaterar inte allt för ofta känner jag, det kommer bli bra mycket mer när jag har satt fötterna på andra sidan jordklotet. I promise! Det börjar verkligen närma sig med resan nu och jag känner hur mer pirrigt det börjar bli. Nu börjar man få mardrömmar att man har glömt att packa när det är dags att åka, nästan missar planet osv. Det känns som jag borde börja packa nu, men det är nog lite väl tidigt ännu! :)

Har fixat o trixat lite med banken nu också, så att jag har stenkoll på allting. Har ju liksom inte någon pappa att fråga där nere sen, visserligen andra banker men ni förstår nog vad jag menar ;) Har skrivit CV idag med, inte det lättaste att försöka skriva ett bra personligtbrev på engelska. Vill ju verkligen att allt ska vara perfekt! -- tur att man har snälla vänner som ställer upp och hjälper till!




Bara 10 dagar kvar!

Talent?

Satt och tittade runt lite på youtube. Klickade mig vidare till en låt som jag alltid har gillat från och med att jag hörde den första gången på radion.

Det är helt sjukt att de klarar av att göra det här live! Dessa snubbar är sjukt duktiga, jag är äkta imponerad! Titta själv --> HÄR <--


this weekend

Helgen har varit händelserik och utmattande, vilket har lett till att jag inte har varit den bästa på att uppdatera i bloggen. Dans studio 54 fredag, jobba ica flygfyren lördag, dans studio 54 lördag natt igen. Jag kan säga att jag sov långt in i söndagen!

Igårkväll åkte jag och hälsade på en gammal kär vän. En vän som jag inte ser allt för mycket nu för tiden; Anna Hagman. Jag så gott som bjöd in mig själv då jag ville se hennes nya SLOTT som hon och hennes familj har flyttat in i. Och ja, verkligen -- slott, herrgård eller vad ni vill kalla det. Sjukt fint, sjukt STORT! Jag stod mest och gapade när hon visade mig runt (vilket måste ha tagit runt 30min med tanke på storleken på hemmet)

Hur som helst, vi satt och drack té och åt scones så som vi brukade göra på den tiden då vi fortfarande bodde grannar. Vi pratade väldigt mycket om australien. Jag fick till och med låna boken OC, the outsider av henne så jag kan ha någonting att göra på planet. Boken var såklart på engelska, så jag är inställd på det när jag kliver av planet. Funderar på att lägga in lite ljudböcker, på engelska, i iRivern också. Måste verkligen ställa in mig på det nya språket.

Bara 13 dagar kvar.

Studio 54

Heelt slut i kroppen idag!

Efter tre pass, där 1 x 60min och 2 x 30min så blev man rätt trött ändå. Det kanske inte låter allt för jobbigt, men att göra sitt yttersta och röra på sig konstant utan någon som helst pause är rätt kämpigt ändå! Galet varmt, men det var kul också! Vet inte alls hur många bilder vi blev med på igår, kändes som att varje människa som var ute tog upp mobiltelefonen och fotade, haha! -- Kanske för att vi var så jäävla snygga! ;)

Ikväll kör vi igen! / vi ses på mobergs.



Moa, jag och Ida

You see me rollin'

Hemkommen från ett av alla mina besök på träningscenter, så nu känner jag mig allmänt nöjd! Nu blir det till att raka benen, måla naglarna och fundera på vad man ska göra för roligt med håret ikväll. För er som inte vet -- studio 54 på mobergs ikväll! Sedan kommer Ida & Moa, ska försöka sätta ihop några sköna moves till någon skön låt, testa våran outfit och sedan bara kööööra hela kvällen! Kläderna mobergs beställt till oss är rätt freescha faktiskt! ;)

Ska åka förbi min allra bästa Linnéa, också.
Don't cry because im leaving, honey. You will not loose me, i promise!

Studio 54

Vilket jäkla skitväder det har varit idag, bara regn regn regn! Har iaf tagit mig ner till träningscenter en sväng och pumpat mig ännu mer iform till australien. På söndag är det bara 2 veckor kvar.

Har varit förbi gamla stans trägård och hämtat våra kläder som vi ska ha tills nu i helgen också. Det är så att det storslagna Studio 54 på Mobergsbar i helgen gott folk! Jag och mina kära danskolegor Ida & Moa ska jobba (dansa) där både fredag och lördag, och jag kan lova att vi kommer vara hur schnygga som helst! Så kom kom kom! /a



aus

Jag uppdaterar allt för dåligt känner jag. Jag är ledsen mina trogna läsare! Min dator har åkt på alla virus i hela världen, och min pappa är alldeles för seg för att fixa det! - Nej, jag kan inte fixa det själv. Jag har ingen som helst aning om hur man gör!

Man börjar känna att det närmar sig nu med resan. Idag köpte jag mig en bok om australiens östkust! Där står det allt som man undrar över, har redan bläddrat mig igenom några sidor. Hur man ska gå till väga (check!) och hur man kan ta sig runt, platser som rekommenderas o bla bla bla. Massvis med bra info i alla fall, jag är toköjd. Sedan följde det med nagelförstärkande lack,  vanligt nagellack, sminkborstar plus en fika med Nina också. Mycket trevligt! -- älskar det här mysiga höstvädret.

Frågan är om man ska orka gymma idag, känner mig ovanligt seg. Skulle ju vara skönt på ett sätt ändå, vi får se!
Bara 19 dagar kvar idag.


Dagen idag

Gårdagen bestod av väldigt mycket jobb och natten till idag fick jag mig alldeles för lite sömn. Så dagen började bra --  såg ut som en levande zombie. Ut till Grisslehamn för lunch med Mormor, Farmor och Pappa. Det var trevligt men jag började småfundera om mormorn min bara var en förklädnad och att under där var självaste pomperipossa! För herrejäklar vad hon gödade oss! Galet mycket mat! För-rätt, varm-rätt och två efter-rätter med glass, bullar och sockerkaka. Med tanke på att jag inte träffar min mormor allt för ofta var man ju tvungen att äta av allt, kändes ju taskigt att inte äta när hon ställt sig och lagat ihop allting enbart för att vi ska komma på besök. Så efter all mat hoppade tre stora bollar in i bilen hem till Norrtälje igen. Och för mig bar det upp till Ica flygfyren för att jobba igen.

Det kan ju ha varit den roligaste stängeningen jag har varit med om på min tid på flygfyren. Jag, Denice och Ango hade förjäkla roligt de sista timmarna -- kankse för att alla var så grymt övertrötta. Men kul var det!

Nu blir det sovdags, upp och jobba igen imorgonbitti!
Sleep tight! / a


Get exited when you are here with me

Även fast jag jobbade en halvtimme mindre idag än vad jag gjorde igår så kändes dagen så grymt mycket längre. Men 7,5h jobb och betalt för 15h är rätt naaaaajs iofs. You just gotta looove handels 100% OB!

Ingen träning för mig idag ändå, musklerna behöver sin vila känner jag. Fick mig en promenad i 30min hem ifrån jobbet, alltid något? haha! Och om några timmar blir det jobb igen, dyk förbi Mobergs ikväll vetja -- Peter Siepen spelar på stora golvet, och inne i blackroom är det våran allas sköna Dj Abelli. Kan ju inte bli bättre! ;)

Helt ärligt, jag har sagt det förut men jag säger det igen.
Usher - Something special -- im in looooooove!



Kroppen är det ju verkligen inte fel på i alla fall.

If you change your mind, im the first in line

Så då var det även min tur att se succéfilmen Mamma Mia, och visst är den precis lika bra som alla säger! Jag, stepmodern och lillasyster Ebba satt fastklistrade i soffan och sjöng med. När filmen var slut så dansade vi alla iväg ifrån rummet, haha! Helt underbar film, en sån där som gör en riktigt lycklig. Fick precis samma känsla som efter musikalfilmen hairspray. Dessa två filmer är några som jag verkligen rekommenderar! Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa lite.

Imorgon inväntas en hård dag:
* jobba på Ica Flygfyren 10.00-17.30
* gymma 18.00-19.30
* jobba nattklubb Mobergs 23.00-05.00


Det gäller att vara pigg!
Sleep tight / a

Idol 2008

Jag tycker att idol bara blir sämre och sämre. I början av säsongen tyckte jag att det fanns grymt många bra sångröster i start, men efter att de bästa bara åker ut så har jag börjat tröttna. Linda Pritchard kan ju vara den bästa artisten som varit med i svenska idols enligt mig, och hon åker ut innan det ens har börjat helt på allvar?!?!? Helt sjukt, jag förstår verkligen inte! EN person kvar som är värd att titta på och det är Lou Lou. Visst, de andra är bra & kan sjunga o sådär, men var fan är karisman och utstrålingen? Skittråkiga att titta på rent ut sagt.

OCH VAR ÄR ALLA ÖGONGODIS PÅ KILLFRONTEN? Inte en jävel ser bra ut och ingen som sticker ut speciellt mycket. Ingen favorit där i överhuvudtaget.

Vad tycker ni om idol 2008?



Linda Pritchard
Störst talang inom svensk idolhistoria

Nöjd

Så, hemma igen efter 8h jobb och 1,5h gym. Lagom trött, om jag ska uttrycka mig så! -- Väldigt nöjd dock! ;) Nu blire  hamburgare med familjen och sedan en skön hemmakväll. Slänga ihop en fruktsallad och kanske en smoothie låter jäkligt lockande! Undrar om det går något bra på tv ikväll?

Nu ropas det att maten är klar!
CYYYAAA

I dont know who you think i am

Haha, jag vet inte hur det gick till men under den här kvällen så har mina besökare fördubblas? Det är ju bara trevligt, men tanken på att jag inte har gjort något särskillt för att få det att hända är ändå rätt komisk.

Nu blire sängen, upp & jobba alldeles för tidigt imorgon bitti och det blir ett långt och halvdrygt pass. -- men pengar är alltid pengar!
Sleep tight / a

I'll be up in the gym, just workin on my fitness

Jag vet inte vad som händer med mig, men när jag väl börjar träna såhär kan jag knappt sluta. Och bra mat blir det också, jag blir helt inne i hela grejen och kan knappt sluta! -- bra på ett sätt iofs! :) Var ute och gick i 1½ h idag, sedan blev det ett Core-pass (mage och rygg) och sedan ett spinning intervall pass. Beach 08, för andra gången, here I come!

Betalade min hemförsäkring idag med, den som jag har förlängt inför resan. Det gick på 1200kr för 6 månader i australien, och då ska det täcka alla försäkringar. Rätt bra pris ändå, jag trodde det skulle bli grymt mycket dyrare. Sen kankse jag får för mig att stanna ännu längre, det vet man ju aldrig..

3 veckor & 2 dagar kvar till aus.


Öronorgasm

Började dagen med att lyssna på härlig musik. Gud, musik sådär på morgonen kan verkligen avgöra humöret på hela dagen tycker jag! Lite bra musik & man känner att hela dagen kommer att bli grymt lyckad!


Vill ge lite låttips när jag ändå håller på med musiksnacket.
* Usher - Something special, det går inte att inte sjunga med. Helt underbar!
* Rihanna - Rehab, inte den nyast låten men jag älskar den fortfarande.
* Rihanna - Good girl gone bad, jag älskar refrängen i den här låten.
* Ne-Yo - Miss independent, mysig & bra låt.
* Robin Thicke - Complicated, extremt mysig låt. En kopp té, en filt o den här låten gör susen.

Dessa är världens bästa tagglåtar till festen, jag lovar.
* Stonebridge - You dont know, gitarren gör den till något extra än bara "unts unts unts"
* Lexter - Freedom to love, samma visa med den här låten.
* The real booty babes -  played alive,  alla trummor är helt sjuka, kärlek!
* Dj antoine -  This time, 1 gång - 1000 gånger, still love it.
* David Guetta ft. Tara Mcdonald - Delirious, grym när låten tagit fart.
* Alex Guadino - Watch out, unts unts unts! älskar trumpeten!


Pumpa pumpa, rumpa?

Sagt och gjort, det blev spinning till slut ändå. Guuuud vad jobbigt det var, men fyfasen så skönt nu efteråt! Tänkte göra mig en god & nyttig smoothie och bara känna mig sådär toknöjd. Allt känns så mycket lättare när man kommer igång med träningen, på riktigt. Man känner sig nöjd med sig själv, vilket gör att man blir mer posetiv till andra saker o ting. Man blir så otroligt mycket piggare också dessutom! Jag älskar att träna o pumpa, kan ju vara något av det bästa jag vet.

Man känner sig dock lite obekväm när man ställer sig upp på cykeln och visar upp hela härligheten där bak för personen bakom. Jag och Linnéa tog oss platserna längst bak den här gången, haha! ;)

Marknad

Kom hem från marknaden för ett tag sen. Det här med att det skulle vara mysigt att gå på marknaden kan jag ju ta tillbaka, inte pga själva marknaden -- vilket jäkla skitväder!! Där gick man och trängdes med paraplyn och blev helt dyngsur.

Men jag hittade denna väldigt fina skinnjacka för endast 300:-
Det såg jag som ett riktigt kap då jag tycker alla andra skinnjackor kan vara så jädrans dyra. 


Something special

Godermorgon!
Min vardagliga rutin att cykla ner till gymmet direkt på morgonen fick jag helt enkelt hoppa över idag. Mina vader har nog aldrig varit såhär hårda i hela mitt liv, jäkla träningsverk! Ryggen är också rätt trött från igår vill jag lova. Jag går ju runt som en gammal kärring nu mera, haha! Funderar ändå på att gå spinningen ikväll :/ haha

Idag är det marknad i Norrtälje. Jag har inte varit på den där marknaden på flera år! Undra om man ska ta sig en titt ner idag i alla fall, det kan ju vara ganska mysigt! :)


Nytt & freesht

Sådärja, lite ny design också. Ingen höjdare sådär eftersom jag inte förstår ett skit från photoshop. Så jag får sitta och leka i paint istället. Haha, vilken status! Ellerhur?

Nu har klockan blivit alldeles för mycket. Nu blir det sängdags, bums!
Nattinatt!  

RSS 2.0