no pics

Detta inlagget blir trakigt utan bilder, kameran ar inte med oss for tillfallet. Hoppas ni vill lasa anda! :)

Vad har hant sen sist jag skrev.. Ja, vi har akt mycke bil. Fran Airlie Beach akte vi och overnattade i ett stalle som kallar sig for Gladstone. Ungefar som Norrtalje fast aningen mindre, stackars manniskor som bor dar.. Det hande inte direkt mycket, men vi stannade ju bara dar for en natt sa oss gjorde det ju ingenting. Vidare till Hervey bay dar vi hade det riktigt skont! Bara slappnade av ordentligt i nagra dagar och latade oss pa stranden. Mitt i allt det underbara sa fick vi inbrott i bilen NAR VI SOV I DEN! Javligt laskigt nu nar man tanker pa det i efterhand. Jag blev av med hela planboken och Sara blev av med en hel vaska dar det lag bade bankomatkort, mp3, pass och guldsmycken. Javligt surt, det forstorde en hel del av de dagarna inpa.

Vi akte vidare till Noosa dar vi fick gora en polisanmalan. Noosa ar verkligen sjukt mysigt, men det var svar att njuta nar man var i andra negativa tankar. Efter stoppet i Noosa akte vi vidare till Brisbane, bara for en dag/natt den har gangen eftersom vi kommer tillbaka dit igen om en vecka nar vi ska lamna tillbaka vanen. Var forbi den svenska ambassaden i Brisbane for att fixa ett nytt pass till Sara. Vilket kostade 1 357 svenska kronor. Sug pa den sura karamallen nar man redan lever pa nudlar och bag-in-a-box-vin som ar gjort av fisk, mjolk, egg och notter. (True story, inga vindruvor har inte)

Hur som helst, man kan ju inte alta i all oandlighet. Sa nu ar vi i Byron Bay vilket ar hur kul som helst. Valdigt likt Sunny Beach, Aiya Napa, Magaluf eller vad som helst. Fest fest fest! Alla dansar pa borden och bara allmant crazy, riktigt kul! Sjuuuuuukt mycket svenskar dock. Kanns inte som man befinner sig i australien riktigt langre, haha.

Sa nu har vi en vecka kvar med vanen och vi ska hinna forbi Surfers Paradise och sedan tillbaka upp till Brisbane. Ska njuta sa mycket som mojligt, sedan var det roliga slut. Tjejerna aker tillbaka till Sverige och jag flyger upp till Cairns igen for att stanna dar ett tag. Da blire me, myself and I igen. Men det ska nog ga bra det med :)

Saknar er,
pussokram

Kommentarer
Postat av: Caroline

Guuuud vad underbart du ser ut å ha :)

2009-03-13 @ 07:51:26
URL: http://carolinebohman.blogg.se/
Postat av: Nina

Men Amanda, fyfan vad obehagligt? Hur mycket bag-in-box vin hade ni druckit egentligen eftersom att ni inte hörde när det blev inbrott? Haha, staackaareee.



jag saknar dig massor, när förväntas du komma hem? om itnernet är segt där du är, så skriv det i ett inlägg vet jag!

2009-03-13 @ 17:30:43
URL: http://ninaek.blogg.se/
Postat av: Peter

Läskigt att dom tar sig in medan man sover. Det är ju inte mycket utrymme direkt i vans vad jag har förstått...



Men verkar som om du håller dig positiv! Precis som vanligt :)

Fortsätt uppdatera! Jättekul att läsa!! :)

2009-03-15 @ 19:52:30
URL: http://pd-pan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0